Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Ren, Rose, ren
Boek

Ren, Rose, ren ([2022])/ Dolly Parton en James Patterson, vertaald [uit het Engels] door Louise Koopman en Anne-Marie Vervelde

Een jonge vrouw zoekt een nieuwe toekomst in Nashville, het hart van de countrymuziek. Maar kan ze de demonen uit haar verleden ontvluchten? Met liedteksten.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende, muzikale thriller van de hand van de Amerikaanse country superster Dolly Parton en de wereldwijd bekende thrillerauteur James Patterson. Vluchtend voor haar verleden zoekt Rose een nieuwe toekomst in Nashville, het hart van de countrymuziek. Daar valt ze voor de mysterieuze Ethan en ontmoet ze countrylegende Ruthanna Ryder, die zich over haar ontfermt. Het talent van Rose is ongekend, haar liedjes vertellen haar rauwe levensverhaal en haar ster rijst snel. Maar kan ze de demonen uit haar verleden ontvluchten? 'Ren, Rose, ren' is een in vlotte stijl geschreven mengeling van muziek, spanning en liefde, waarin ook de kenmerkende humor van Dolly Parton niet ontbreekt. Het boek zal een brede lezersgroep aanspreken, niet in de laatste plaats fans van countrylegende Parton. Dolly Parton maakte het muziekalbum 'Run, Rose, run' bij het boek. De Engelse liedteksten zijn achterin te vinden.

Specificaties

Nederlands | 9789046829592 | 367 pagina's

Titel Ren, Rose, ren
Auteur Dolly Parton
Secundaire auteur James Patterson ; Louise Koopman
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Nieuw Amsterdam, [2022]
Overige gegevens 367 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Run, Rose, run. - New York : Little, Brown and Company, (c)2022
ISBN 9789046829592
PPN 435282867
Genre thriller
Thematrefwoord Country rock ; Nashville ; Liefde
Taal Nederlands