Heartstopper. Deel 4
Boek

Heartstopper. Deel 4 ([2022])/ Alice Oseman, Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig... / uit het Engels vertaald door Niels van Eekelen

Charlie (14) is erg onzeker. Hij weet zeker dat hij van Nick (16) houdt maar gaat hij hem dat ook vertellen? Ondertussen maakt Nick zich zorgen om Charlie. Hij heeft door dat Charlie anorexia heeft en wil hem helpen maar hoe? Ballonstrip in zwart-wit. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Charlie is onzeker. Hij weet dat hij heel veel van Nick houdt. Maar durft hij dat ook tegen Nick zelf te zeggen? Ondertussen maakt Nick zich zorgen over Charlie. Hij heeft door dat Charlie anorexia heeft, maar misschien speelt er wel meer? Wanneer Charlie zichzelf weer eens verwond is het tijd om hulp in te schakelen. Mooi diepgaande tienerstrip over verliefd zijn en mentale problemen. Je kan niet altijd degene van wie je houdt helpen, maar je kan diegene wel steunen. Realistische kijk op het leven en herkenbare situaties voor tieners. Met achterin een mini-strip over twee docenten. Ook zijn er extra pagina's toegevoegd uit de dagboeken van Nick en Charlie, karakterbeschrijvingen, schetsen van de kamers en social media posts van de jongens. Vlot lezende, goede vertaling uit het Engels*, met soms wel grof taalgebruik. Tot stand gekomen via websites zoals Patreon en Kickstarter en een verrijking voor de stripwereld. LHBTI+ stripverhaal voor young adults, het vierde deel uit een reeks, in volgorde te lezen. Vervolg op 'Nick en Charlie in de stad van de liefde...'** Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000380749

Titel Heartstopper. Deel 4
Auteur Alice Oseman
Secundaire auteur Niels van Eekelen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2022]
Overige gegevens pagina 910-1258 - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Beeldverhaal - Vertaling van: Heartstopper. Volume 4. - London : Hodder Children's Books, (c)2022
ISBN 9789000380749
PPN 435290908
Genre psychologische roman - stripverhaal
Thematrefwoord Homoseksualiteit ; Verliefdheid ; Schoolleven ; Anorexia nervosa
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heartstopper [Nederlands]
Boek

Heartstopper [Nederlands] (2021-...)

vol. 4
Uitgeleend
Alice Oseman