Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Poorten van Hades
Boek

Poorten van Hades ([2021])/ Clive Cussler, vertaling [uit het Engels] Piet Dal

Dirk Pitt onderzoekt waarom een geavanceerd cruiseschip in 2003 plotseling in brand vliegt en een luxe onderzeeër bijna tot zinken wordt gebracht.

Aanwezigheid

Recensie

Tijdens haar maidentrip breekt er brand uit op het luxe cruiseship Emerald Dolphin. Spoedig daarna zinkt het. Gelukkig zijn de onverschrokken Dirk Pitt en zijn collega's van de NUMA (National Underwater and Marine Agency) met hun onderzoeksschip Deep Encounter in de buurt. Zij redden de meeste passagiers onder wie Kelly Egan, de mooie dochter van de uitvinder van de hypermoderne motoren van het schip. En dat is nog maar het begin van dit avontuur waarin Pitt en de zijnen het op moeten nemen tegen een monsterachtige oliebaron en werkelijke monsters van lang vervlogen tijden. En passant ontdekken zij dat de Vikingen de Hudson Rivier op zijn gevaren, en een werkende onderzeeër uit de tijd van Jules Verne. Een heerlijk spannend en ontspannend jongensboek voor volwassenen met helden, boeven, monsters, een mooie vrouw die gered moet worden, veel actie, gevechten, ontvoeringen, complotten en wat verder nodig is voor een goede actie- en avonturenroman. De auteur is oprichter van de National Underwater & Marine Agency (NUMA).

Specificaties

Nederlands | 9789044357097 | 527 pagina's

Titel Poorten van Hades
Auteur Clive Cussler
Secundaire auteur Piet Dal
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : The House of Books, [2021]
Overige gegevens 527 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Een Dirk Pitt avontuur - Vertaling van: Valhalla rising. - New York : G.P. Putnam's Sons, (c)2001 - Oorspronkelijke titel: Inferno op zee. - Vianen : Areopagus, (c)2002
ISBN 9789044357097
PPN 43494209X
Genre thriller - zeeverhaal
Taal Nederlands