babyboekje
Boek

babyboekje ([2021])/ Rowena Blyth

Milo de kat gaat op stap. Hij gaat naar het circus, maakt een ketting van madeliefjes, speelt met Vos en Uil en eet lekkere koekjes. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met in vorm gesneden oren. Met tekst op rijm, illustraties in zwart-wit en geel met veel geometrische patronen en een spiegeltje. Vanaf ca. 3 maanden.

Aanwezigheid

Recensie

Kat Milo's dag is goed gevuld: naar het circus, schuilen voor een bui, een madeliefjesketting maken, spelen met Vos en Uil, lekker snoepen en ook nog een reisje met het vliegtuig. Op de grafische illustraties in zwart-wit met als steunkleur helder geel is dit allemaal te volgen. Een eenregelige tekst op rijm biedt ondersteuning, ook al rijmt het niet overal even soepel. Maar ook als een baby het inhoudelijk nog niet begrijpt, zal hij geboeid zijn door de geometrische patronen. Het boekje is uitgevoerd in stevig karton, aan de bovenzijde in vorm gesneden zodat de (best scherp puntige) oortjes van Milo overal bovenuit steken. De laatste bladzijde bevat als verrassing een ronde spiegel. Over Milo verscheen ook het babyboekje 'Milo ziet de wereld in zwart-wit'* (2017). Voor baby's vanaf zo'n 3 maanden om aandachtig te bekijken; ook voor ca. 1,5 jarigen nog leuk.

Specificaties

Nederlands | 9789002274466

Titel babyboekje
Uniforme titel Baby's eerste boekje
Auteur Rowena Blyth
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Oogappel, [2021]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Omslag vermeldt: Baby's eerste boekje - Vertaling van: Milo loves... - Liverpool : Fourth Wall Publishing, (c)2021
ISBN 9789002274466
PPN 434863076
Genre Boekstart
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands