Vlucht!
Boek

Vlucht! over onderdrukking, prostitutie en verlangen naar geluk : gebaseerd op ware gebeurtenissen/ Marcella Kleine (november 2021)

Voor een jonge vrouw is het leven van jongs af aan een aaneenschakeling van ellende. Lukt het haar om een ommekeer in haar leven te bewerkstelligen?

Aanwezigheid

Recensie

Voor Esther is het leven van jongs af aan een aaneenschakeling van ellende. Na de scheiding van haar ouders krijgt ze een stiefvader die haar mishandelt en misbruikt. Haar relatie met haar grote liefde Melvin leidt tot verslaving. Ze trouwt maar dit huwelijk brengt nieuwe ellende in de vorm van mishandeling en prostitutie met zich mee. Uiteindelijk weet ze hieraan te ontsnappen door gelovig te worden en ontmoet ze een betrouwbare man. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen. De traumatische gebeurtenissen worden door de hoofdpersoon in enigszins clichématige zinnen verteld en krijgen niet echt diepgang. De auteur werkte als vertrouwenspersoon en heeft meerdere boeken geschreven.

Specificaties

Nederlands | 9789492657169 | 289 pagina's

Titel Vlucht! : over onderdrukking, prostitutie en verlangen naar geluk : gebaseerd op ware gebeurtenissen/ Marcella Kleine
Auteur Marcella Kleine
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Diever] : RS, november 2021
Overige gegevens 289 pagina's - 22 cm
ISBN 9789492657169
PPN 434979368
Taal Nederlands