Lego® Jurassic WorldTM
Boek

Lego® Jurassic WorldTM Vliegensvlugge redding (juli 2021)/ geschreven door Maciej Andrysiak, vertaling [uit het Engels] door Billy Bones

Meneer Masrani is directeur van een dinopark. Hij houdt ervan om de bezoekers te verrassen. Deze keer zet hij twee gevaarlijke dino's in een kooi op een podium. Wat kan er misgaan? Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

In het land van Lego bestaat - op het eiland Isla Nublar - een spannend attractiepark met echte dino's. Meneer Masrani, de directeur van het park Jurassic World, probeert elke keer weer nieuwe attracties te bedenken, om de bezoekers te vermaken. Dit keer zijn dat twee enorme dino's in een kooi. Maar de sterke dino's weten te ontsnappen en de bezoekers zijn in gevaar. Het Beveiligingsteam moet met hun drones proberen om de dino's weer onder controle te krijgen. Dát wordt een zware klus! Veel mensen zijn opgegroeid met Lego, tijdloos speelgoed dat de fantasie en creativiteit prikkelt. Van de 'poppetjes' (officieel mini-figuren genoemd) bestaan nu ook getekende avonturen in de vorm van onder meer prentenboeken. De kleurenillustraties beslaan telkens een spread, met daarin tekstblokken in zwarte letters met schreef. Door het gebruik van aardig wat Engelse woorden, en wetenschappelijke namen van de dino's is zelfstándig lezen misschien echt voor de betere lezer(es). Geen bijzonder verhaal, maar het avontuur zal vooral legoliefhebbers wel aanspreken. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030508151

Titel Lego® Jurassic WorldTM : Vliegensvlugge redding
Uniforme titel Vliegensvlugge redding Jurassic World
Auteur Maciej Andrysiak
Instelling /Billy Bones, Amsterdam
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, juli 2021
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Drone delivery. - (c)2021. - (Lego® Jurassic WorldTM)
ISBN 9789030508151
PPN 433083360
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Dinosaurussen ; Pretparken ; Lego
Taal Nederlands