Wie waagt die wint
Boek

Wie waagt die wint ([2022])/ Charlotte de Monchy

Een jonge vrouw die haar leven op orde probeert te krijgen, erft onverwacht een Amsterdams grachtenpand na het overlijden van een oudere vriendin. Ze moet deze erfenis echter wel delen met de kleinzoon van de vrouw, een aantrekkelijke maar koelbloedige zakenman.

Aanwezigheid

Recensie

Een chicklit van Charlotte de Monchy. Lizzy komt maar niet vooruit in het leven: ze schaamt zich voor haar baan bij een ordinair lifestyleblad, en haar prins wil maar niet voorbijkomen. Als ze totaal onverwacht een kapitaal grachtenpand erft na het overlijden van haar oudere vriendin Celeste, lijkt er iets te veranderen. Maar ze moet het pand wel delen met Celestes kleinzoon Tobias, een knappe maar koele zakenman die er heel andere ideeën over deze erfenis op nahoudt dan zij. Als er pijnlijke geheimen uit Celestes verleden aan het licht komen, ontdekt Lizzy dat je soms een sprong in het diepe moet wagen als je ooit echt gelukkig wilt worden.'Wie waagt die wint' is geschreven in een vlotte, ongecompliceerde stijl en speelt zich af in Amsterdam. Voor een breed lezerspubliek. Charlotte de Monchy studeerde communicatiewetenschap aan de UvA. Ze schreef meerdere boeken in het romantische genre.

Specificaties

Nederlands | 9789022592472 | 314 pagina's

Titel Wie waagt die wint
Auteur Charlotte de Monchy
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2022]
Overige gegevens 314 pagina's - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Lizzy verlangt naar een sprankelender leven, tot een onverwachte erfenis alles verandert
ISBN 9789022592472
PPN 436080397
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Erfenissen
Taal Nederlands