Amari en het spel der magiërs
Boek

Amari en het spel der magiërs (september 2022)/ B.B. Alston, met illustraties van Godwin Akpan ; vertaling [uit het Engels] Sandra Hessels

Amari wordt gevraagd om de leider van het Genootschap der Magiërs te worden, maar ze heeft teveel andere zaken aan haar hoofd. Als er echter iemand naar voren stapt met gevaarlijke plannen, stort Amari zich in het Spel der Magiërs. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend fantasy-verhaal over een stoer meisje met bovennatuurlijke krachten. Amari heeft het voor elkaar: ze heeft haar broer Quinten gevonden - o ja, en ook de hele bovennatuurlijke wereld gered. Haar eerste zomer bij het Bureau voor Bovennatuurlijke Zaken moet een makkie worden. Maar Amari heeft veel aan haar hoofd, en als ze wordt gevraagd om leider van het Genootschap der Magiërs te worden, bedankt ze voor de eer. Maar iemand anders wil dat wel, en die heeft gevaarlijke plannen... Amari stort zich in het Spel der Magiërs, een wedstrijd die de toekomst van alle magiërs zal bepalen. 'Amari en het spel der magiërs' is in een eenvoudige, heldere stijl geschreven vanuit het perspectief van Amari. Met enkele zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar. B.B. Alston is een Amerikaanse jeugdauteur. Dit is het tweede deel van zijn 'Amari'-serie.

Specificaties

Nederlands | 9789402709926 | 398 pagina's

Titel Amari en het spel der magiërs
Auteur B.B. Alston
Secundaire auteur Godwin Akpan ; Sandra Hessels
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, september 2022
Overige gegevens 398 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Amari and the great game. - Balzar + Bray, (c)2022 - Vervolg op: Amari en de Nachtwachters
ISBN 9789402709926
PPN 435369350
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Wedstrijden ; sprookjesfiguren
Taal Nederlands