Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Misdaad en blaf
Boek

Misdaad en blaf ([2022])/ geschreven en getekend door Dav Pilkey als Sjors Baard en Harold Hutje, ingekleurd door Jose Garibaldi ; vertaald [uit het Engels] door Tjibbe Veldkamp

Als Dog Man ontslagen wordt bij de politie, bedenkt zijn vriend Karel een bijzondere vermomming zodat Dog Man stiekem toch de stad kan blijven beschermen. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca.10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuwe telg in de humoristische Dog Man-reeks. De burgemeester vindt dat er geen plaats is bij de politie voor honden - en dus wordt Dog Man ontslagen. Gelukkig heeft Kleine Karel een plan: hij heeft een vermomming verzonnen voor zijn vriend. Zou Dog Man als Katman weer bij het politieteam kunnen komen? En lukt dat vóór de gemene Opa de stad op stelten zet? Met dit keer niet alleen tekentips, maar ook een knutseltip. 'Misdaad en blaf' is getekend in Pilkey's bekende humoristische cartoonstijl en geschreven in eenvoudige taal. Dav Pilkey (Cleveland, 1966) is een internationaal bekende Amerikaanse striptekenaar en jeugdauteur. Zijn werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven. Voor liefhebbers van de Dog Man-reeks* vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789493189966 | 236 pagina's

Titel Misdaad en blaf
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Tjibbe Veldkamp
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2022]
Overige gegevens 236 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Boomhut Strips bv presenteert - Beeldverhalen - Vertaling van: Grime and punishment. - [New York] : graphix, an imprint of Scholastic, september 2020. - (Dog Man)
ISBN 9789493189966
PPN 435371215
Genre stripverhaal - detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Politieagenten ; Arbeid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dog man
Boek

Dog man (2018- ...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey