Drakenbloed
Boek

Drakenbloed (februari 2022)/ Trudi Trueit, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: H.C. Kaspersma ; redactie: Renske Lamers, Maaike van Riel, Jolanda Rijsdam

Cruz (13) moet samen met zijn vrienden van de Explorer Academy een mysterie ontrafelen met aanwijzingen die zijn overleden moeder heeft achtergelaten. Vanaf 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het zesde boek in de spannende 'Explorer Academy'-serie. Cruz (13) is een leerling aan de Explorer Academy, waar kinderen van over de hele wereld worden opgeleid tot buitengewone explorers. Maar Cruz heeft ook een geheime missie. Samen met zijn beste vrienden probeert hij een mysterie te ontrafelen met aanwijzingen die zijn overleden moeder voor hem heeft achtergelaten - een mysterie dat hem van oerwouden en bergen tot aan het mystieke oude China brengt. Maar: er is een spion in hun midden...' Drakenbloed' is in een vlotte, moderne stijl geschreven en bevat achterin informatie over de verschillende plekken waar de personages heen reizen. Met enkele foto's en levendige kleurenillustraties. Trudi Trueit (1963) is een Amerikaanse jeugdauteur. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Dit boek maakt deel uit van de serie: 'Explorer Academy'*. Voor avontuurlijke lezers vanaf 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083116518 | 231 pagina's

Titel Drakenbloed
Auteur Trudi Trueit
Secundaire auteur H.C. Kaspersma ; Renske Lamers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave ['s-Hertogenbosch] : Blink Media, februari 2022 - [Amsterdam] : Hearst Netherlands B.V.
Overige gegevens 231 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: National Geographic - Vertaling van: The dragon's blood. - New York : Under the Stars, (c)2021. - (Explorer Academy)
ISBN 9789083116518
PPN 433095164
Genre avonturenroman - science-fiction
Thematrefwoord Schoolleven ; Expedities ; Zoektochten ; Wetenschap
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Explorer Academy
Boek

Explorer Academy (2019-...)

vol. bk. 6
Uitgeleend
Trudi Trueit