Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Nederland
Boek

Nederland eropuit in elk seizoen (mei 2021)/ geschreven door & fotografie Marlou Jacobs, Godfried van Loo

Twintig plaatsen in Nederland, met informatie over plekken die bezocht kunnen worden, wandel- en fietsroutes in het kort en slaapadressen.

Aanwezigheid

Recensie

Na hun populaire eerdere uitgave 'Nederland - Vakantie in eigen land*', komt het reisplatform REiSREPORT wederom met een fraaie gids. Dit keer heeft het 20 kleinere (vesting)steden, Hanzesteden en enkele karakteristieke dorpen en hun omgeving in beeld gebracht. Elk hoofdstuk opent met historische achtergrondinformatie over de desbetreffende stad/plaats. Gevolgd door een aantal 'highlights': bijzondere panden, stadpoorten, musea, kerken, sfeervolle pleinen, knusse straatjes, parken en meer dat deze plek zo uniek maakt. Aangevuld met een bijzonder historisch weetje, tips over leuke eet-adresjes, en een enkel shop- en slaapadres. In een kader vind je beknopte informatie over wandel- en fietsroutes. Elke stad is bijzonder fraai in beeld gebracht door meerdere (drone)foto's. De auteurs hebben een prettige schrijfstijl. Met deze gids geven ze je een kijkje in de plaatselijke Vaderlandse geschiedenis en nemen je mee naar het heden. Met een gratis app voor onderweg. Een toegankelijke inspiratiegids voor een dagtrip of weekendje weg in eigen land.

Specificaties

Nederlands | 9789083042787 | 215 pagina's

Titel Nederland : eropuit in elk seizoen
Auteur Marlou Jacobs
Secundaire auteur Godfried van Loo
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave [Ede] : REiSREPORT, mei 2021
Overige gegevens 215 pagina's - foto's, kaarten - 30 cm
Annotatie Omslagtitel - Omslag vermeldt ook: Ontdek 20 stadjes en hun omgeving in een dag of weekend weg. De reisgids vol historie, natuur, tips en fiets- & wandelroutes. - 1e druk: november 2020
ISBN 9789083042787
PPN 430249446
Rubriekscode 983
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Nederland; Reisgidsen
Trefwoord Gelderland
Buren
Doesburg
Harderwijk
Reisgidsen
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Reisgidsen