Mie en Mol in de boom
Boek

Mie en Mol in de boom (2013)/ [Thea Dubelaar, tek. Frieda Van Raevels ; coördinatie Sarah Kumar ; red. Elly Simoens ; naar een concept van Nico De Braeckeleer]

Mie heeft een kat. De kat heet Mol. Mol zit in de boom. Heel hoog. Mie wil naar Mol toe. Maar het is wel heel hoog. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

De kat van Mie zit boven in de boom. Mie klimt naar haar toe. Maar het is wel heel hoog. Eerste leesboekje uit de serie 'Boe!kids'*. De eenvoudige verhaallijn bevat enkel eenlettergrepige woorden en korte zinnetjes, AVI-Start. Gedrukt in een groot schreefloos lettertype zonder hoofdletters op glad papier. De tekstblokjes worden omringd door vele in grootte variërende kleurrijke illustraties waarop veel te zien is. Voor in het boekje worden de hoofdfiguren uit de serie voorgesteld. Achterin staat een afbeelding van het dorp waar ze wonen en worden er op speelse wijze vragen gesteld over het verhaaltje, waardoor het begrijpend lezen bevorderd wordt. Verzorgde uitgave met een aantrekkelijk ogend omslag. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059329485

Titel Mie en Mol in de boom
Auteur Thea Dubelaar
Secundaire auteur Frieda Van Raevels ; Sarah Kumar ; Nico De Braeckeleer
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, 2013
Overige gegevens 30 p - ill., plgr - 22 cm
ISBN 9789059329485
PPN 356377687
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Katten ; Ongelukken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Boe!kids
Boek

Boe!kids (2012-...)

vol.
Uitgeleend