SinterWoezel en Pietje Pip
Boek

SinterWoezel en Pietje Pip (2014)/ Guusje Nederhorst, tekst, omslag en illustraties: Louise Geesink, Wil Raymakers en Dinand Woesthoff

Woezel en Pip mogen hun schoen zetten. Woezel heeft een lange verlanglijst. Pip wil het liefst een ritje op de rug van het paard van Sinterklaas maken. Prentenboekje met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Recensie

De bekende hondjes Woezel en Pip zetten hun schoen. Vooral Woezel is niet al te bescheiden met zijn verlanglijstje ('wensenlijstje' in dit boek). Hij wil maar liefst een raceauto en een waterkanon! Pips wens komt al eerder in vervulling dan gedacht: die nacht staat Amerigo voor hun hok voor een ritje op zijn rug, precies wat Pip zo graag wilde! Daar gaan ze: SinterWoezel en Pietje Pip. Ze mogen de pakjes rondbrengen en hebben ook nog een ontmoeting met Sinterklaas. Velen zullen het hondenduo herkennen op de bijna paginavullende, zacht omlijnde, duidelijke illustraties in vrolijke kleuren. Een miniboekje dat goed in de schoen past. Het lieve verhaaltje zal kleintjes vanaf zo'n 2,5 jaar aanspreken.

Specificaties

Nederlands | 9789025865931

Titel SinterWoezel en Pietje Pip
Secundaire auteur Guusje Nederhorst ; Louise Geesink ; Wil Raymakers ; Dinand Woesthoff
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Dromenjager B.V., 2014 - [Amsterdam] : Leopold
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - illustraties - 16 cm
Annotatie Colofon vermeldt: Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst
ISBN 9789025865931
PPN 372653618
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst