De wesp
Boek

De wesp ([2017?])/ met medewerking van Walter Baele, Peter Kustermans, Hans Bourlon en Gert Verhulst

Bumba en Bumbalu spelen heerlijk buiten. Maar dan wordt Bumbalu in zijn neus geprikt door een wesp. Dat doet pijn! Bumba wil zijn vriend helpen en haalt gauw een verbanddoos. Vierkant hardkartonnen prentenboek met felgekleurde illustraties en een stoffen geluidsknop in de vorm van een neus. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Het is heerlijk weer en Bumba en Bumbalu spelen buiten met een bal. Als Bumbalu de bal wil oppakken naast een bloem, prikt een wesp in zijn neus. Dat doet pijn! Bumba wil zijn vriend helpen en haalt gauw een verbanddoos. Daar zitten 'zalfjes, pleisters en windsels' in. Daarna heeft Bumbalu geen pijn meer. Stevig vierkant hardkartonnen prentenboek uit de serie over clown Bumba en zijn vriendjes, bekend van televisie, uitgebreide merchandising en een succesvolle theatershow. In het midden is een rond gat uitgestanst, waar een rode met stof beklede neus doorheen steekt, die piept als erop gedrukt wordt. De op peuters gerichte illustraties zijn in felle, primaire kleuren ingekleurd en zwart omlijnd. De tekst, drie regels per spread, is eenvoudig en maakt nogal grote sprongen. Peuters zullen vooral geïnteresseerd zijn in de herkenbare figuren en de rode piepneus. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462772274

Titel De wesp
Secundaire auteur Jan Maillard ; Walter Baele
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2017?]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op creation: Jan Maillard. - Omslag vermeldt: Ketnet
ISBN 9789462772274
PPN 410329509
Genre dierenleven
Thematrefwoord Wespen ; Pijn ; Lichaamsdelen ; Geluiden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend