Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Lissabon
Boek

Lissabon (2017)/ auteur: Sally Roy, Kathleen Becker, vertaling [uit het Engels]: Peter de Rijk

Recensie

Op luxe papier gedrukt en uitvoerig geïllustreerd met kleurenfoto's, zoals we gewend zijn van de Wat&Hoe reisgids. De teksten zijn niet al te lang en de toerist die niets wil missen en veel wil zien wordt aan het handje genomen met uitgestippelde dagprogramma's per wijk. Er volgt een korte introductie over de stad: korte tips en (weinig diepgaande) uitleg over verschillende onderwerpen, vervoer, accommodatie, eten en drinken, winkelen en vermaak. Bij de bezienswaardigheden in het reisgedeelte staan verwijzingen naar de plattegronden die achterin zijn opgenomen, openingstijden en of een bezienswaardigheid een hoge toegangsprijs heeft. Hotels, restaurants en bezienswaardigheden staan met details en prijzen vermeld. Tot slot nog wat uitstapjes en drie wandelingen en nog meer praktische informatie (8 pagina's). Daarna volgen enkele plattegronden en kaarten. Met register. Praktische gids, geschikt voor een eerste kennismaking met de stad. Deze herdruk werd geactualiseerd en de gids werd voorzien van een nieuw omslag en serienaam (Stad & Streek).

Specificaties

Nederlands | 9789021566962 | 219 pagina's

Titel Lissabon
Auteur Sally Roy
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Kathleen Becker ; Peter van Dijk
Type materiaal Boek
Editie Vijfde, herziene druk / vertaling [uit het Duits] herziene uitgave: Vitataal ; redactie en productie herdruk: Vitataal;
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, 2017
Overige gegevens 219 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Utrecht : Kosmos, 2009. - (Wat & hoe. Reisgids) - Met register - Vertaling van: Lissabon. - Ostfildern : Mairdumont GmbH & Co. KG, (c)2016. - (Baedeker smart guide)
ISBN 9789021566962
PPN 411121537
Rubriekscode Portugal 996.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lissabon; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Portugal (Lissabon)

Relaties/Serie

Wat & hoe Reisgids
Boek

Wat & hoe Reisgids (2001-...)

vol.
Uitgeleend