Batman
Boek

Batman nightwalker ([2018])/ Marie Lu

Bruce Wayne (18) is erfgenaam van een groot fortuin na de moord op zijn ouders. Als Gotham City wordt opgeschrikt door terreuracties door de Nightwalkers, komt Bruce in actie. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

De 18-jarige Bruce Wayne is erfgenaam van een groot fortuin na de moord op zijn ouders. Alfred Pennyworth, zijn voogd en butler, voedt hem op. Dan wordt Gotham City opgeschrikt door terreuracties door de Nightwalkers, die het voorzien hebben op de rijken. Als Bruce met zijn nieuwe superauto ingrijpt, overtreedt hij de wet en krijgt een taakstraf als schoonmaker in het Arkham Asylum voor gestoorde misdadigers. Gepusht door Detective Draccon legt hij daar contact met de mooie en manipulative Madeleine, een lid van de Nightwalkers, om informatie los te krijgen. Tweede deel in de serie 'DC Icons', die is bedoeld om de lezer een beeld te geven van een personage voor hij of zij een superheld werd. Het eerste deel over Wonder Woman* werd geschreven door Leigh Bardugo. De auteur van dit deel combineert actie met coming of age en voor de eerste keer verliefd zijn. Maar Bruce realiseert zich terdege dat Gotham City bescherming nodig heeft! Een goed geschreven verhaal, voldoende actie, scherpe dialogen en spanning. Een prima introductie van het personage Batman. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9780399549786 | 252 pagina's

Titel Batman : nightwalker
Uniforme titel Nightwalker
Auteur Marie Lu
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave New York : Random House, [2018]
Overige gegevens 252 pagina's, 27 ongenummerde pagina's - 24 cm
Annotatie Batman created by Bob Kane with Bill Finger. - Op stofomslag: "Collector's edition - poster inside". - Bevat het eerste hoofstuk van Catwoman van Sarah J. Maas en van Wonder woman van Leigh Bardugo, delen uit de reeks DC Icons
ISBN 9780399549786
PPN 417044720
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden ; Weeskinderen
Taal Engels