Banaan of kiwi?
Boek

Banaan of kiwi? alles wat je wilt weten over maagverkleiningen ([2018])/ Willeke van den Heuvel, illustraties Lieneke Post ; tekstredactie Ineke Hogema

Dit boek gaat in op de voor- en nadelen van een maagverkleining en geeft tips hoe om te gaan met het leven na de operatie. Met persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen. Aan het boek werkten medische specialisten van diverse ziekenhuizen mee.

Recensie

De auteur is ervaringsdeskundige op het gebied van het ondergaan van een maagverkleining. In dit boek probeert ze de geïnteresseerde lezer wegwijs te maken in de wereld van de operatieve ingrepen die significant kunnen bijdragen aan het kwijtraken van overtollig gewicht bij mensen die lijden aan (morbide) obesitasvormen. Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten ingrepen? Hoe zijn de ervaringen van patiënten die zulke ingrepen hebben ondergaan? En wat vinden de specialisten zelf van de aangeboden behandelingen, voor- en nazorgtrajecten? Deze en andere vragen worden besproken in dit boek. Het boek is qua schrijfstijl en opzet dusdanig dat het goed leesbaar is ondanks de vele medische termen. Het boek is voorzien van foto's en andere illustraties in kleur, een bronnenoverzicht en een register.

Specificaties

Nederlands | 9789082855401 | 199 pagina's

Titel Banaan of kiwi? : alles wat je wilt weten over maagverkleiningen
Auteur Willeke van den Heuvel
Secundaire auteur Lieneke Post ; Ineke Hogema
Type materiaal Boek
Uitgave [Pijnacker] : Uitgeverij Willeke, [2018]
Overige gegevens 199 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave, index
ISBN 9789082855401
PPN 41798281X
Rubriekscode 605.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Maagverkleining
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Maagverkleining