Marvel's Thor
Boek

Marvel's Thor (2018)/ retold by Karen Holmes

Als Thor's acties Asgard in gevaar brengen, stuurt Odin hem zonder zijn krachten naar de aarde. Zal Thor wijzer worden en kunnen terugkeren naar Asgard? Met kleurenfoto's uit de film en opdrachten. Vanaf ca. 14 jaar.

Recensie

Na een missie met veel dodelijke slachtoffers besluiten de VN dat de Avengers voortaan alleen op hun verzoek in 1actie mogen komen. Dit zaait tweespalt binnen de Avengers. Met kleurenfoto's uit de film waarop dit verhaal is gebaseerd. Dit boek uit de serie Pearson English Readers* is bedoeld om Engels te oefenen. Het verhaal is sterk versimpeld en bevat een aantal moeilijke woorden. Achterin staat een woordenlijst met de moeilijkste woorden. Er zit een cd bij waarbij het verhaal wordt voorgelezen. Er staan opdrachten in het boekje om tekstbegrip en Engelse vaardigheid te toetsen. Het niveau van het Engels is ongeveer het niveau van een derde- en vierdeklasser havo/vwo. De website van de uitgever biedt begeleidend materiaal voor docenten. Niveau: level 3, A2, 1200 hoofdwoorden. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Engels | 9781292205991 | 57 pagina's

Titel Marvel's Thor
Uniforme titel Thor
Secundaire auteur Karen Holmes ; Ashley Edward Miller
Type materiaal Boek
Editie [Reprint];
Uitgave Harlow : Pearson Education Limited, 2018
Overige gegevens 57 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Based on the screenplay by Ashley Edward Miller & Zack Stenz and Don Payne, story by J. Michael Straczynski and Mark Protosevich, produced by Kevin Feige, p.g.a., directed by Kenneth Branagh
ISBN 9781292205991
PPN 421615117
Genre science-fiction
Taal Engels