Over winnen
Boek

Over winnen wat professionals kunnen leren van topsporters ([2019])/ Mark van Beek, eindredactie: Bianca Kroon

Praktische lessen over succes in het bedrijfsleven aan de hand van persoonlijke verhalen over mentaliteit van enkele topsporters.

Recensie

De auteur is onder meer mental coach. Hij probeert aan de hand van zijn eigen ervaringen en analyses van tien verhalen van topsporters (niet toevallig allen met de voornaam Marc of Mark) de lezer wegwijs te maken in de wereld van hoge ambities en doelen nastreven in het bedrijfsleven. Hoe gaan topsporters om met tegenslag? Hoe kan een positieve mindset leiden tot bovengemiddelde prestaties? En welke minimale eigenschappen zijn nodig om ambitieus te worden en te blijven? Deze en andere interessante vragen passeren de revue. De schrijfstijl en opzet van dit boek zijn laagdrempelig en nodigen uit tot lezen. Met een korte literatuurlijst voor verder lezen. Lay-out met (toepasselijke) oranje steunkleur.

Specificaties

Nederlands | 9789490969257 | 209 pagina's

Titel Over winnen : wat professionals kunnen leren van topsporters
Auteur Mark van Beek
Instelling /MetMark
Secundaire auteur Bianca Kroon
Type materiaal Boek
Uitgave [Hoevelaken] : MetMark, [2019]
Overige gegevens 209 pagina's - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789490969257
PPN 422601942
Rubriekscode 366.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Management ; Topsport ; Lammers, Marc ; Kuilen, Marc van de ; Delissen, Marc ; Herremans, Marc ; Teijgeler, Mark ; Huizinga, Mark ; Koevermans, Mark ; Broere, Mark ; Tuitert, Mark ; Hond, Marc de
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Management