Private
Boek

Private (2019)/ James Patterson & Maxine Paetro, retold by Nick Bullard ; illustrated by Kevin Hopgood ; series editor: Sorrel Pitts

Jack Morgan is een Amerikaanse oud-marinier en helikopterpiloot. Hij erft het succesvolle onderzoeksbureau van zijn vader. Al meteen moet hij drie ingewikkelde zaken oplossen. Met zwart-witillustraties en opdrachten. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Een vereenvoudigde en bekorte versie van 'Private' van bestsellerauteur James Patterson (1947). Dit deel uit de 'Penguin Readers'* serie gaat over voormalig helikopterpiloot Jack Morgan die het beveiligings- en detectivebureau Private van zijn vader heeft overgenomen. Jack pakt het anders aan dan zijn vader en investeert in integriteit, bekwame medewerkers en de modernste apparatuur. Dan krijgt hij drie zaken tegelijk te behandelen: een seriemoordenaar, de moord op de vrouw van zijn beste vriend en fraude in de wereld van football. Maar Jack wordt gekweld door zijn oorlogstrauma en een geheimzinnige beller. Met opdrachten en 'Before-, during- en after-reading questions'. De vetgedrukte woorden in de tekst worden in de woordenlijst verklaard. Achterin een code die toegang geeft tot de digitale en audio versie van het boek. Met zwart-witillustraties die goed bij het spannende verhaal passen. Niveau: onderbouw, level 2, A1+ (3.000-5.000 woorden). Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9780241397701 | 63 pagina's

Titel Private
Auteur James Patterson
Secundaire auteur Maxine Paetro ; Nick Bullard ; Kevin Hopgood ; Sorrel Pitts
Type materiaal Boek
Uitgave UK : Penguin Books, 2019
Overige gegevens 63 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Oorspronkelijke volledige uitgave: New York : Little, Brown, 2011
ISBN 9780241397701
PPN 424293986
Genre thriller
Taal Engels