De interieurbijbel 6
Boek

De interieurbijbel 6 hét antwoord op al je vragen over eigentijdse materialen, met pro's en contra's ([2020])/ de samenstellers Grégory Mees, Frank Berckmans, concept en realisatie: At Home Publishers ; redactie: At Home Publishers ; fotografen: At Home Publishers, Yannick Milpas, Laurent Brandajs, Evenbeeld, Hendrik Biegs

Handboek over de eigenschappen, voor- en nadelen en toepassingen van allerlei materialen in huis, ook in speciale ruimtes als keukens en badkamers.

Recensie

Zesde editie van dit praktische naslagwerk over materialen bij woninginrichting. Dus niet hoe je dingen neer moet zetten, maar wel de mogelijkheden en sfeer van materialen. Logisch ingedeeld: eerst materialen, onderverdeeld in vloeren, wanden en plafonds, raamdecoraties, kachels, maatwerk met betrekking tot trappen, kasten en deuren. Ook de nieuwste materialen en nieuwste techniek! Daarna toepassingen in speciale ruimtes als keukens en badkamers. Vervolgens verlichting (onder meer digitalisering!). Bij de materialen gaat men vooral in op de kwaliteiten van de verschillende typen, de voor- en nadelen. Merken worden zelden genoemd, ook niet nodig; het gaat immers om voorkennis, zodat je bezonnen goede keuzes maakt wat voor soort vloer of verwarming het best is in je woning. Het gaat niet in op stijl of de laatste mode; daarvoor zijn andere werken, ofschoon de zeer fraaie foto's wel erg inspirerend zijn. Overzichtelijk, technisch, bij de tijd, in begrijpelijke taalgebruik. Praktisch en motiverend boek. Update met meer dan 60 nieuwe projecten.

Specificaties

Nederlands | 9789401471947 | 416 pagina's

Titel De interieurbijbel 6 : hét antwoord op al je vragen over eigentijdse materialen, met pro's en contra's
Uniforme titel De interieurbijbel
Auteur Grégory Mees
Secundaire auteur Frank Berckmans ; Yannick Milpas
Type materiaal Boek
Uitgave [Mechelen] : At Home Publishers, [2020] - [Tielt] : Lannoo
Overige gegevens 416 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Antwerpen : Standaard ; Houtvenne : 2voor5. - 2008
ISBN 9789401471947
PPN 430881398
Rubriekscode 774.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Interieurkunst; Fotoboeken
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Binnenhuis-architectuur