Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Andalusie
Boek

Andalusie ([2021])/ vertaling [uit het Frans] Anja De Lombaert; Imago Builders, directeur van de reeks en auteur Philippe Gloaguen ; adjunctredacteuren Benoît Lucchini en Amanda Keravel ; redacteuren Olivier Page, Véronique de Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Dumas, André Poncelet, Marie Burin des Roziers, Thierry Brouard, Géraldine Lemauf-Beauvois, Anne Poinsot, Mathilde de Boisgrollier, Alain Pallier en Fiona Debrabander

Recensie

Reisgids voor Andalusië, het zuidelijke gedeelte van Spanje inclusief de Costa's en hun achterland. Deze actuele 'Trotter'-reisgids opent met enkele veelgestelde vragen, een overzicht van wat je zeker niet mag missen, een overzichtskaart, een kort praktisch stukje (klimaat, nuttige adressen) en algemene informatie over mens, maatschappij, natuur en cultuur. Daarna volgen gedetailleerde besprekingen van verschillende regio's, met ruime aandacht voor zowel steden (Cordoba, Granada en Sevilla) als de natuur. Bij elke reisbestemming eerst een algemene inleiding en een praktisch deeltje met nuttige adressen. Daarna een kader met informatie over slapen, eten en drinken, en een overzicht van de bezienswaardigheden. Hier en daar ook een plattegrond in kleur of zwart-wit. Met overzichtskaarten en verklaring van symbolen in het omslag. Met beknopt register. De gids heeft een overzichtelijke tweekleurendruk met een rustige, sobere vormgeving; in deze geactualiseerde uitgave ook enkele kleurenfoto's. Een degelijke reisgids voor backpackers en andere reizigers. Zeer kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789401466196 | 623 pagina's

Titel Andalusie
Auteur Philippe Gloaguen
Secundaire auteur Anja De Lombaert ; Benoît Lucchini
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2021]
Overige gegevens 623 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Sevilla, Málaga, Granada, Córdoba - Met register - Vertaling van: Andalousie. - Paris : Hachette. - (Le Routard)
ISBN 9789401466196
PPN 434080985
Rubriekscode Spanje 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Andalusië; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Spanje (Andalusië)