Absoluut van jou
Boek

Absoluut van jou (augustus 2021)/ Shannon Stacey, vertaling [uit het Engels]: Jeannette Beekmans

"Waar een onenightstand met een Kowalski wel niet toe kan leiden...Barkeeper Kevin Kowalski vraagt er nooit om, maar vrouwen spelen hem nu eenmaal servetjes met hun telefoonnummer toe. Maar sinds hij de mooie Beth heeft ontmoet, gaat hij niet meer in op hun uitnodigingen.Kevin is ontzettend volhardend, dat moet Beth Hansen hem nageven. Ze zit alleen totaal niet te wachten op mannelijke aandacht - hoe knap de man in kwestie ook mag zijn. Toch geeft ze op een zwak moment toe. Eén nachtje kan vast geen kwaad..." Bron: Flaptekst, uitgeversinformatieBarman Kevin valt als een blok voor de onbereikbare Beth en doet alles om haar te versieren, maar zij zit totaal niet te wachten op mannelijke aandacht.

Recensie

Knappe barman Kevin Kowalski krijgt veel aandacht van vrouwen, maar als hij Beth leert kennen, valt hij als een blok voor haar. Ze heeft alleen geen interesse, omdat ze zelf nogal een behoorlijk verleden heeft. Beth Hansen zit dan ook totaal niet te wachten op de mannelijke aandacht van deze onbekende barman. Totdat ze toch toegeeft aan een onenightstand. De aantrekkingskracht vanuit Kevin is voelbaar en erg goed beschreven. Het verhaal volg je vanuit zijn perspectief en vanuit dat van Beth. Zo kom je te weten dat Kevin direct hevige gevoelens voor Beth heeft en probeert haar te versieren. De problemen van Beth zijn goed uitgewerkt en haar twijfels over Kevin zijn geloofwaardig. De emotionele delen over Beth worden afgewisseld met passages over haar eigen aantrekkingskracht naar de knappe barman. Zoetsappig liefdesverhaal, met wat diepgang en lust. Deel 64 uit de reeks Harlequin Feelgood.

Specificaties

Nederlands | 9789034797827 | 317 pagina's

Titel Absoluut van jou
Auteur Shannon Stacey
Secundaire auteur Jeannette Beekmans
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, augustus 2021
Overige gegevens 317 pagina's - 18 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA. - Omslag vermeldt: Zomerlezen - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: oktober 2014. - (De Kowalski's)(Intiem ; 2134 $ Extra dik) - Vertaling van: Undeniably yours. - Don Mills, Canada : Harlequin Enterprises Ltd., (c)2010
ISBN 9789034797827
PPN 434201014
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Harlequin feelgood
Boek

Harlequin feelgood (2018-2022)

vol. 64
Uitgeleend
De Kowalski's
Boek

De Kowalski's (2014-2016)

vol.
Uitgeleend
Shannon Stacey