A way of living 2
Boek

A way of living 2 binnenkijken in landelijke huizen ([2021])/ hoofdredactie Tinneke Vos, coördinatie en eindredactie Jackie Oomen ; redactie Jackie Oomen, Wilma Tjalsma-Smits, Yvonne van Galen ; fotografie Kaatje Verschoren, Sarah Van Hove, Anneke Gambon, Corine Hoge Bavel-Jansen, Iris Planting, Denise Zwijnen, Jonah Samyn

21 interieurs van vrijstaande, historische huizen in Nederland en België die naar moderne eisen zijn ontwerpen maar met gevoel voor de geschiedenis.

Recensie

Hoofdredacteur Tinneke Vos van 'Wonen Landelijke Stijl 21' ging op zoek naar mooie en karakteristiek ingerichte huizen in het landelijk gebied van Nederland en een enkeling in België. Het gaat om vrijstaande, vaak historische woningen die naar moderne eisen maar toch met een zeker gevoel voor geschiedenis zijn ingericht. Meer dan twintig voorbeelden komen voorbij, met fraaie kleurenfoto's en korte begeleidende teksten. Grijze, bruine en beige kleuren overheersen met hier en daar een pasteltint. Balken zijn ook vaak favoriet. Gericht op de welgestelde Nederlander en Belg, die zich zo'n woning en inrichting kunnen veroorloven. Adressen van woninginrichters in Nederland en België completeren dit koffietafelboek.

Specificaties

Nederlands | 9789089691668 | 225 pagina's

Titel A way of living 2 : binnenkijken in landelijke huizen
Secundaire auteur Tinneke Vos ; Kaatje Verschoren
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : dpgmedia, [2021] - Tielt : Lannoo
Overige gegevens 225 pagina's - illustraties - 28 cm
Annotatie Uitgave voor Wonen Landelijke stijl
ISBN 9789089691668
PPN 434302635
Rubriekscode 774.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Interieurkunst; Fotoboeken
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Binnenhuis-architectuur