A Secret Hatch
Boek

A Secret Hatch ([2020])/ written by Nanda Roep, illustrated by Silvester Zwaneveld ; translated [from Dutch] by Anneliet Bannier

De vader van Lisa en Luna begint een kinderrestaurant, maar kan hij eigenlijk wel koken? En ze horen telkens vrreemde geluiden in hun nieuwe huis. Is er soms een spook in de kelder? Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

De vader van Lisa en Luna begint een kinderrestaurant in de boerderij waar ze naar toe verhuizen. Maar hoe moet dat als hij niet kan koken en wat zijn de vreemde geluiden die de twee meiden elke keer horen? Humoristisch en tikkeltje spannend verhaal met soms sprookjesachtige elementen, waarin de zussen hun vader proberen te helpen met koken en de tunnel ontdekken die uitkomt bij een soort 'Hans en Grietje huisje'. Het niet alledaagse gezin, beroemde en lieve moeder, gekke en lieve vader die de zussen veel vrijheid geeft, zal tot de verbeelding spreken. Vlot geschreven in korte hoofdstukken met voorin een korte beschrijving van de vier hoofdpersonen. Geïllustreerd met bij het verhaal passende komische, soms wat donkere zwart-witte penillustraties, verschillend van grootte. Achterin het boekje staat een aantal eenvoudige recepten van het restaurant. Vertaling van 'Een geheim luik' (2003) en verscheen ook in de bundeling 'Het grote geheim van Plaza Patatta'*, 2013). Paperbackeditie. Vlot, met ruim 200 bladzijden behapbaar verhaal in vrij eenvoudig taalgebruik met korte zinnen. Voor, ook Nederlandstalige, kinderen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 9789490983826 | 87 pagina's

Titel A Secret Hatch
Auteur Nanda Roep
Secundaire auteur Silvester" ; Anneliet Bannier
Type materiaal Boek
Uitgave Apeldoorn : Uitgeverij Nanda, [2020]
Overige gegevens 87 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Een geheim luik. - Amsterdam : Leopold, 2003
ISBN 9789490983826
PPN 422821551
Thematrefwoord Koken ; Zussen ; Gezin
Taal Engels

Relaties/Serie

Plaza Patatta
Boek

Plaza Patatta (2003-...)

vol.
Uitgeleend