Geluk is een mindset
Boek

Geluk is een mindset buig tegenslag om in succes (november 2021)/ Frank Krake, tekstredactie en inhoudelijke adviezen: Enno de Witt

Autobiografische publicatie van een ondernemer waarin hij zijn levenslessen uiteenzet, onder andere over hoe om te gaan met tegenslag.

Aanwezigheid

Recensie

Frank Krake (1968) studeerde Marketing Strategy aan de RUG. Hij vervulde vele functies in het bedrijfsleven en maakte vele reizen om nieuwe markten te veroveren. In die periode van zijn leven ervaart hij vele pieken en dalen die, naast privéproblematiek, helder beschreven worden. In dit werk maakt men kennis met zijn belangrijkste levenslessen: liefde voor het vak, doorzettingsvermogen, sterke motivatie, optimisme (blijven geloven in succes), empathie, zich staande houden bij tegenslagen en het benutten van vaak onverwachte kansen. Deze vlot geschreven autobiografische publicatie, bestaande uit 23 hoofdstukken, biedt een inkijkje in het wel en wee van Frank Krake als een gedreven ondernemer. Jammer dat er blijkbaar bij het eind van hoofdstuk 22 een tekst ontbreekt. Hoewel dit werk niet bedoeld is als een soort zelfhulpboek (met veel levenslessen), kan het, vanwege de handvatten voor persoonlijk advies en succes, die functie wel vervullen. Achterin zijn er mogelijkheden voor eigen aantekeningen voor persoonlijk geluk. Kortom: een pittig leven in een toch luchtig verhaal.

Specificaties

Nederlands | 9789082476446 | 253 pagina's

Titel Geluk is een mindset : buig tegenslag om in succes
Auteur Frank Krake
Secundaire auteur Enno de Witt
Type materiaal Boek
Uitgave [Hengelo] : Uitgeverij Achtbaan, november 2021
Overige gegevens 253 pagina's - 23 cm
Annotatie Gedeeltelijk eerder verschenen onder de titel: De rampenondernemer. - Amsterdam : Pearson Benelux, (c)2014
ISBN 9789082476446
PPN 434203343
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Verhalen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst