Reis mee naar de adelaar
Boek

Reis mee naar de adelaar sjamanistische droomverhalen over krachtdieren voor kinderen en ouders ([2021])/ Lilian Kluivers, met tekeningen van Niya de Vos ; eindredactie: Idelette Leendertse

Een reis voor ouders en kinderen langs de verschillende krachtdieren van het sjamanisme. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 6 jaar. Met zwart-witillustraties.

Recensie

Een boek voor ouders en kinderen over de natuurreligie sjamanisme en het idee van krachtdieren. De auteur neemt de lezer in elk kort hoofdstuk mee op een meditatieve reis naar een sjamanistisch krachtdier, van adelaar tot zeeschildpad tot eekhoorn. Elk dier heeft bepaalde eigenschappen die de mens in het dagelijks leven kunnen helpen en ondersteunen. Aan de hand van dit boek kan de lezer ervaren wat zijn of haar krachtdier is. Met bijpassende vragen en praktische tips over onder andere omgaan met emoties. 'Reis mee naar de adelaar' is in eenvoudige taal geschreven en is geschikt voor ouders en kinderen die meer willen weten over sjamanisme en de rol die krachtdieren in het leven kunnen spelen. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 6 jaar. Met zwart-witillustraties.

Specificaties

Nederlands | 9789464480276 | 106 pagina's

Titel Reis mee naar de adelaar : sjamanistische droomverhalen over krachtdieren voor kinderen en ouders
Auteur Lilian Kluivers
Secundaire auteur Niya de Vos ; Idelette Leendertse
Type materiaal Boek
Uitgave [Leiden] : [Do-In Academy], [2021] - [Rotterdam] : [Brave New Books]
Overige gegevens 106 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789464480276
PPN 435348183
Rubriekscode 211
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sjamanisme; Verhalen
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Sjamanisme