Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Rupsje Nooitgenoeg zoek & vind
Boek

Rupsje Nooitgenoeg zoek & vind (2022)/ Eric Carle, vertaling [uit het Engels]: Naomi Tieman

Wie fladdert er boven de bomen en fluit het mooiste lied? En wie graaft er lange tunnels, diep onder de grond? Kun je alle dieren vinden? Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurrijke collages, flappen en voelelementen door reliëf. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuwe uitgave rond het bekende, kleine rupsje. Dit stevige kartonboek met afgeronde hoeken heeft flapjes, voelelementen door reliëf en uitgestanste sporen om te volgen. Ontdek samen de prachtige natuur en de dieren die erin leven. Kleintjes kunnen met hun vinger het spoor volgen, dat steeds uitkomt bij een flapje. Onder de flappen vindt je het antwoord op de vraag die in de tekst gesteld wordt. De vrolijke tekst op rijm loopt goed, en nodigt uit tot aanvullen ('Wie fladdert er boven de bomen, en fluit het mooiste lied? Zingende, vrolijke vogeltjes... Hoor je ze? Twiet-twiet!'). De illustraties in Carles bekende collagestijl zijn als vanouds kleurrijk en vol structuren en details. Op elke dubbele pagina kun je bovendien speuren naar Rupsje Nooitgenoeg. De verschillende voelelementen maken het geheel tot een interactief boek, dat dreumesen uitnodigt om samen te kijken, te voelen en te ontdekken. Een vrolijk dierenboek voor kleintjes vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025772628

Titel Rupsje Nooitgenoeg zoek & vind
Uniforme titel Rupsje Nooitgenoeg zoek en vind
Auteur Eric Carle
Secundaire auteur Naomi Tieman
Type materiaal Boek
Editie Vierde druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Op omslag: World of Eric CarleTM en Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar. - Omslag vermeldt: Volg het spoor en kijk onder de flapjes - 1e druk Nederlandse uitgave: 2020 - Vertaling van: The very hungry caterpillar's hide & seek. - London : Penguin Random House, (c)2019
ISBN 9789025772628
PPN 435659650
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Zoekboeken ; Beweegbare boeken ; Voelboeken
Taal Nederlands