Kas bijt de zon
Boek

Kas bijt de zon (2022)/ Bette Westera & Claudia Verhelst

Zip en Pip zijn aan zee. Hond Kas bijt hun bal. Kas wil nog een bal. Maar Kas, dat is de zon. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het is erg warm en Pip en Zip gaan lekker naar zee. Aan het strand zijn ook Ton en zijn hond Kas. Kas bijt de bal van Zip en Pip lek. Ton vindt dit niet leuk en geeft Kas straf. Aan het eind van de dag gaat Kas in zee achter de zon aan. Hij denkt dat dat ook een bal is. Het lukt Kas de zon te pakken. Kas wil de hete zon niet loslaten, maar voor een lekker bot en een blok kaas doet hij het toch. Nu kan de zon weer gaan schijnen. Leuk en origineel eerste leesboekje dat uitsluitend bestaat uit eenlettergrepige woorden, AVI-Start. Het is verlevendigd met de kleurrijke en vrolijke illustraties die bij dit soort boekjes horen. Ze beslaan een hele pagina en vullen de tekst aan. Opvallend is dat behalve Pip, Zip en Ton, de andere personages allemaal dieren zijn. Op het serieomslag springt hond Kas in een vrolijk streeppakje naar de zon. Eerder verschenen in de serie 'Hee, ik lees!' (2012). Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048736294 | 27 pagina's

Titel Kas bijt de zon
Auteur Bette Westera
Secundaire auteur Claudia Verhelst
Type materiaal Boek
Editie 5e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, sluit aan bij school, 2022
Overige gegevens 27 pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Tekst: Bette Westera, illustraties: Claudia Verhelst - 1e druk van deze uitgave: (c)2019. - Oorspronkelijke uitgave: 2012. - (Hee, ik lees!)
ISBN 9789048736294
PPN 435659715
Thematrefwoord Strand ; Zon
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Strand ; Zon