The cursed carnival and other calamities
Boek

The cursed carnival and other calamities new stories about mythic heroes (September 2021)/ edited by Rick Riordan, with stories by Carlos Hernandez, Roshani Chokshi, J.C. Cervantes, Yoon Ha Lee, Kwame Mbalia, Rebecca Roanhorse, Tehlor Kay Meija, Sarwat Chadda, Graci Kim, Rick Riordan

Tien fantasievolle verhalen over personages uit eerdere series. Sal en Gabi moeten hun vriend uit een alternatief universum zien te redden, Zane en Brooks komen vast te zitten in een grot en Aru Shah en haar zussen bezoeken een nachtelijke bazaar. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Sal en Gabi moeten hun vriend uit een alternatief universum zien te redden, Zane en Brooks komen vast te zitten in een grot met een wezen dat van gedaante kan verwisselen en Aru Shah en haar zussen bezoeken een nachtelijke bazaar. Tien fantasievolle verhalen over karakters uit bekende boekenseries zoals de Runner Trilogie, Tristan Strong en Paola Santiago. Verhalen gebaseerd op populaire youngadultseries die leunen op mythologie en folklore van over de hele wereld. Ieder verhaal is geschreven door de oorspronkelijke auteur van de reeks, die speciaal voor deze bundel een geheel nieuw avontuur voor zijn of haar karakters bedacht heeft. Wel een waarschuwing als je de series nog niet (volledig) gelezen hebt: veel van de verhalen spelen zich af na de boeken waardoor er spoilers in kunnen zitten. Spannende en meeslepende fantasy, met achterin een lijst met Ierse namen en uitleg, en informatie over de auteurs. Waar alle fans van de 'Rick Riordan Presents' reeksen op zaten te wachten, en voor nieuwe lezers een leuke introductie. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 9781368080866 | 451 pagina's

Titel The cursed carnival and other calamities : new stories about mythic heroes
Secundaire auteur Rick Riordan ; Carlos Hernandez
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave Los Angeles : Rick Riordan Presents, Disney . Hyperion, September 2021
Overige gegevens 451 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
ISBN 9781368080866
PPN 435166344
Genre science-fiction - verhalenbundel
Thematrefwoord Magie ; Avonturen ; Mythologie ; Folklore
Taal Engels