Twee werelden
Boek

Twee werelden (maart 2022)/ Robyn Carr, vertaling [uit het Engels]: Renée Olsthoorn

Twee nieuwkomers in een klein kustplaatsje in Oregon worden warm in de gemeenschap opgenomen en blijken daarnaast ook veel voor elkaar te voelen.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde, zelfstandig te lezen deel uit de Thunder Point serie. FBI-agente Laine Carrington is bij haar laatste opdracht gewond geraakt en ze neemt een tijdje verlof om te herstellen: fysiek en emotioneel. Ze laat haar leven in Boston voor wat het is en trekt naar Thunder Point, een klein kustplaatsje in Oregon. Daar woont sinds kort ook Eric die, na de fouten die hij maakte in zijn jeugd, een nieuwe start wil maken. Hij neemt een vervallen pompstation over en bouwt dit uit tot een succesvolle garage. Nieuwkomers Laine en Eric worden warm opgenomen in de gemeenschap van het plaatsje en blijken daarnaast ook heel veel voor elkaar te voelen. Maar ze komen uit twee totaal verschillende werelden, past dat wel samen? Romantisch verhaal met voorspelbaar einde, vlot geschreven maar nauwelijks spannend. Er zijn meerdere verhaallijnen waarin de personages uit de eerdere boeken van de reeks een rol spelen. Het geeft een wat soapachtige sfeer: verhalen lopen parallel maar zijn op de een of andere manier ook met elkaar verbonden. Ontspannende lectuur. Pocket en normale druk.

Specificaties

Nederlands | 9789402709834 | 334 pagina's

Titel Twee werelden
Auteur Robyn Carr
Secundaire auteur Renée Olsthoorn
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk in deze editie;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, maart 2022
Overige gegevens 334 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin®, januari 2015. - (Thunderpoint) (HQN roman ; 89) - Vertaling van: The chance. - Toronto : Mira Books, (c)2014
ISBN 9789402709834
PPN 435369288
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thunder Point-serie
Boek

Thunder Point-serie (2014-...)

vol. 4
Uitgeleend
Robyn Carr