Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De jongen die ineens beroemd was
Boek

De jongen die ineens beroemd was wat als iedereen opeens weet wie je bent? ([2022])/ David Baddiel, geï034Fllustreerd door Steven Lenton ; vertaling [uit het Engels]: Sandra C. Hessels ; redactie en productie: Vitataal

Doodgewone Daan heeft nog nooit iets bijzonders meegemaakt, maar alles verandert als er een televisieploeg op school komt en een remix van zijn spreekbeurt viral gaat. Met zwart-wit illustraties. Vanaf 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vermakelijke jeugdboek over roem en de keerzijde daarvan. Daan Smit is een doodgewone jongen die in niets opvalt. Hij heeft ook nog nooit iets bijzonders meegemaakt en alle kinderen zijn interessanter dan hij. Er komt een filmploeg op school en zijn saaie spreekbeurt wordt uitgezonden. Daan kan wel door de grond zakken, maar als een rare remix van de spreekbeurt online komt en viral gaat, is hij in een klap beroemd. Hij mag zelfs het coolste meisje ter wereld ontmoeten. Maar roem is misschien ook niet alles. Het boek is in humoristische stijl geschreven. Met getekende zwart-wit illustraties. Vanaf 9 jaar. David Baddiel (New York, 1964) is (onder andere) schrijver, scenarioschrijver, acteur en komiek. Zijn eerste kinderboek,' Het ouderbureau', heeft een Laugh Out Loud Award gewonnen, de prijs voor het grappigste boek voor lezers van 9-13 jaar. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789048319381 | 285 pagina's

Titel De jongen die ineens beroemd was : wat als iedereen opeens weet wie je bent?
Auteur David Baddiel
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Steven Lenton ; Sandra C. Hessels
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 285 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The boy who got accidentally famous. - HarperCollins Children's Books, (c)2021
ISBN 9789048319381
PPN 435541420
Genre avonturenroman - schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Roem ; Vriendschap
Taal Nederlands