Waar ben je, koala?
Boek

Waar ben je, koala? ([2022])/ illustraties en vormgeving: Rachael Hare, vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal

Koala, waar ben je toch? Op zoek naar Koala kom je zijn vriendjes tegen zoals Emoe en Wombat. Maar waar is Koala? Hardkartonnen prentenboekje met sfeervolle kleurenillustraties, voelelementen en kijkgaten. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 15/10/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters HARE

Recensie

Emoekuikens, een kangoeroe, wombats, een krokodil. Al die dieren komen we tegen terwijl we op zoek zijn naar de koala. Dit voelboekje bevat niet zo zeer een verhaal want dat is niet het doel. Het gaat om het leren van dierennamen en tegelijkertijd is dit een boekje om aan te raken. In de kartonnen bladzijden zijn gaten opengelaten waardoor soms een deeltje van de volgende bladzijde zichtbaar is of waaronder golfkarton is aangebracht waardoor je een gegolfde oppervlakte kunt voelen. Er zijn ook uitsneden te vinden op de pagina's. De illustraties hebben zachte kleuren en zijn groot weergegeven op bruin karton. De dieren zijn allemaal vooral te vinden in Australië of in de dierentuin. Mooi aspect van de uitgave is het feit dat het boekje plasticvrij en met eco-karton is geproduceerd. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048319893

Titel Waar ben je, koala?
Auteur Rachael Hare
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Where are you Koala?. - London : Dorling Kinderley Limited, 2021
ISBN 9789048319893
PPN 43553341X
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Zoekboeken ; Voelboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Eco-baby
Boek

Eco-baby een plasticvrij voelboekje (2022-...)

vol.
Uitgeleend