Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Prins en ridder
Boek

Prins en ridder ([2021])/ geschreven door Daniel Haack, geïllustreerd door Stevie Lewis ; vertaling [uit het Engels]: Denise Bos

Een koningspaar is op zoek naar een bruid voor hun zoon. Maar de prins ziet niets in al die dames. Wanneer de prins gaat helpen bij een grote brand ontmoet hij eindelijk de ware! Prentenboek op rijm met kleurrijke tekeningen in Disney-stijl. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In een prachtig koninkrijk zoekt een koningsechtpaar een bruid voor hun charmante zoo n.Vele mooie dames passeren de revue, maar het wil niet lukken. Wanneer een gevaarlijke draak grote brand veroorzaakt gaat de prins helpen, hij komt een stoere ridder tegen, die hem redt, en dat blijkt de juiste partner voor de prins te zijn... Iedereen is blij, eind goed al goed. Het eigentijdse sprookje, waarin een lans gebroken wordt voor het homo huwelijk is een vlot geschreven en aardig (voorlees) verhaal. De paginagrote fraaie tekeningen in Disney-stijl zijn geestig en hebben sfeervolle heldere kleuren, een verfrissende uitgave in meerdere opzichten. Prentenboek waarin het thema Jezelf zijn centraal staat. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045326863

Titel Prins en ridder
Auteur Daniel Haack
Secundaire auteur Stevie Lewis ; Denise Bos
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : FLAMINGO, [2021]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 26 cm
Annotatie Vertaling van: Prince & knight. - London : Little Bee Books, 2018
ISBN 9789045326863
PPN 435359045
Genre sprookjes
Thematrefwoord Homoseksualiteit ; sprookjesfiguren ; Identiteit ; Verliefdheid
Taal Nederlands