Alles op zijn plek
Boek

Alles op zijn plek (februari 2022)/ Jill Shalvis, vertaling [uit het Engels]: Marlies van der Wal

Als de vrienden Maze, Cat, Heather en Walker elkaar na jaren weer zien, lijkt er niets te zijn veranderd. Samen groeiden ze op in hetzelfde pleeggezin. Tot een afschuwelijke tragedie ervoor zorgde dat ze hun eigen weg gingen.

Aanwezigheid

Recensie

Als de vrienden Maze, Cat, Heather en Walker elkaar na jaren weer zien, lijkt er niets te zijn veranderd. Samen groeiden ze op in hetzelfde pleeggezin. Tot een afschuwelijke tragedie ervoor zorgde dat ze hun eigen weg gingen. Na jaren lijkt alles als vanouds en pakken ze de draad weer op, maar toch lijken ze zijn gevormd door de tijd. Durven Walker en Maze elkaar hun gevoel te vertellen? En Heather is veranderd nu ze een kindje heeft gekregen. Wat voor impact heeft de tragedie gehad op de vier jonge mensen? Een prachtig verhaal met veel gevoel van pijn en verdriet. Door omstandigheden is het viertal uit elkaar gehaald en ze willen zo graag terug naar het oude, vertrouwde leventje, maar beseffen dat dat onmogelijk is en de tijd hen heeft ingehaald. Het verhaal heeft een mooie diepere boodschap en vriendschap en liefde voert de boventoon. Gemakkelijk leesbare schrijfstijl, af en toe wat geromantiseerd.

Specificaties

Nederlands | 9789034799609 | 317 pagina's

Titel Alles op zijn plek
Auteur Jill Shalvis
Secundaire auteur Marlies van der Wal
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, februari 2022
Overige gegevens 317 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: The forever girl. - New York : Harper Collins Publishers LLC, (c)2021
ISBN 9789034799609
PPN 435383361
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 304
Uitgeleend
Wildstone
Boek

Wildstone (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Jill Shalvis