Wilma Wonder
Boek

Wilma Wonder (september 2021)/ tekst door Hanne Luyten, tekeningen door Noëmi Willemen ; eindredactie Lotte Vercammen ; coördinatie Kris Luyten

Wilma Wonder is boos omdat haar broer zegt dat ze nergens goed in is. Maar iedereen heeft iets bijzonders dat hij of zij goed kan. Prentenboek op rijm met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Wilma Wonder is boos. Haar broer zegt dat ze nergens goed in is en wil daarom niet met haar spelen. Maar Wilma kan juist heel veel dingen goed. Gelukkig heeft ze heel veel vrienden die net als Wilma ook allemaal iets bijzonders kunnen. Ze trommelt hen allemaal op en samen doen ze alsof ze piraten zijn. En daar moet je heel dapper voor zijn. Vlotgeschreven kleuterboek op rijm dat laat zien dat jezelf zijn pas echt bijzonder is. Dat uit zich ook in de vriendjes van Wilma die allemaal anders zijn, uit verschillende culturen of met een handicap. Met grote sfeervolle illustraties in kleur, veelal doorlopend over een dubbele pagina. De tekst op elke bladzijde bevat 1 strofe van 4 regels. Goed bruikbaar bij het thema 'wie ben ik' bijvoorbeeld. Aantrekkelijk omslag. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464364996

Titel Wilma Wonder
Auteur Hanne Luyten
Secundaire auteur Noëmi Willemen ; Lotte Vercammen
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Lier : Het Hannekesnest, september 2021
Overige gegevens 44 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie 1e druk: 2021
ISBN 9789464364996
PPN 435130943
Thematrefwoord Spelen ; Vriendschap ; Boosheid ; Jezelf zijn
Taal Nederlands