Lappa kleurt de stad [Russisch]
Boek

Lappa kleurt de stad [Russisch] = Лаппа раскрашивает город (2022)/ Mirjam Visker, vertaling [uit het Nederlands]: Linquake

De dag van Lappa begint grijs en grauw: het regent. Al gauw breekt de zon door, en Lappa geniet van alle kleuren. De dag wordt avontuurlijk en gezellig. Prentenboek (Nederlands-Russisch) met interactieve vragen en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Prentenboek in het Nederlands en Russisch over het thema kleuren. Het verhaal staat in korte zinnen boven de fel gekleurde tekeningen die steeds twee pagina's beslaan. Bij elke illustratie staat een 'vriendjesvraag' in een rood kader, zoals 'Welke kleur heeft de lucht bij jou vandaag?' De eerste illustratie is grijs en somber: er hangen wolken boven de stad. Zodra de zon gaat schijnen, is de stad vol kleur. Lappa neemt Hondje Wof mee naar het park. Daar ontmoeten ze een onbekende jongen. 'Waarom ben jij zo zwart?' vraagt Lappa verbaasd. 'Waarom ben jij zo wit?' vraagt de jongen nieuwsgierig. Ze spelen en nemen weer afscheid. Thuis ligt er een doos waterverf op Lappa te wachten en hij schildert een regenboog. Op de laatste pagina krijgt de lezer de opdracht een regenboog te tekenen. In de uitgebreide Lappa-reeks verschijnen weer verschillende titels, ook tweetalig in verschillende talen.* Vierkant tweetalig prentenboek met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

RussischNederlands | 9789492731845

Titel Lappa kleurt de stad [Russisch] = Лаппа раскрашивает город
Uniforme titel Лаппа раскрашивает город
Auteur Mirjam Visker
Instelling /LinQuake, Udenhout
Type materiaal Boek
Uitgave [Vlaardingen] : LAPPA Books International BV, 2022
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tweetalige uitgave Nederlands-Russisch - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 2021
ISBN 9789492731845
PPN 435813501
Thematrefwoord Kleuren ; Vriendschap
Taal RussischNederlands

Relaties/Serie

Lappa® kinderboekenserie
Boek

Lappa® kinderboekenserie (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Mirjam Visker