Kijk en ontdek
Boek

Kijk en ontdek de boerderij : draai schuif trek ([2021])/ illustraties van Louise Forshaw

Het is een drukke dag op de boerderij. Alle dieren worden gevoerd en het graan wordt geoogst. Maar waar zijn de koe en de biggetjes gebleven? Kun jij ze vinden? Stevig hardkartonnen prentenboek voor kinderen vanaf ca. 1.5 t/m 3 jaar.

Recensie

Een drukke dag op de boerderij. Het hondje wil spelen; de haan kraait en de kuikentjes pikken erop los. Maar weet jij waar de koe is gebleven? En wie verstoppen zich achter de muur? Vierkant hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken over het leven op de boerderij. De vrolijke, helder gekleurde illustraties beslaan een dubbele pagina. Alle dieren kijken tevreden en vriendelijk; zij hebben dezelfde grote ogen als de mensen en glimlachen vaag. Ook de kinderen op de boerderij zijn lief en opgewekt getekend, met grote hoofden en blozende wangen. De eenvoudige, eenregelige tekst op rijm is op wisselende lege kleurvlakken in de afbeeldingen geplaatst. Grote druk. Stevige, makkelijk te gebruiken schuifjes maken het boek aantrekkelijk en interactief. Zo kan de peuter laten zien waar de koe en de biggetjes zijn, de tractorarm laten bewegen en samen met de hond schaapjes verzamelen. Zelfs de kaft bevat een schuifje. Deel uit de serie 'Kijk en ontdek*'. Leuke kennismaking met de boerderij voor de allerkleinsten. Vanaf ca. 1.5 t/m 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044761733

Titel Kijk en ontdek : de boerderij : draai schuif trek
Uniforme titel De boerderij
Auteur Louise Forshaw
Instelling /Macmillan Publishers, London ; /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Text and illustrations (c)MacMillan Publishers. - Nederlandse vertaling uit het Engels (c)Zuidnederlandse Uitgeverij N.V. - Vertaling van: Busy farm. - London : Campbell Books, 2017
ISBN 9789044761733
PPN 435514369
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Boerderijen ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands