Lappa en zijn vriendjes [Oekraïens]
Boek

Lappa en zijn vriendjes [Oekraïens] = Лаппа і його друзі (2022)/ Mirjam Visker, vertaling [uit het Nederlands]: Linquake

Lappa gaat Hondje Wof uitlaten, maar die loopt weg. Lappa zoekt overal, met hulp van zijn vrienden. Zullen ze Hondje Wof terugvinden? Prentenboek met felgekleurde illustraties, kijkplaat en interactieve vragen. Met tekst in Nederlands en Oekraïens. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Nederlands-Oekraïens prentenboek. Lappa verveelt zich en gaat Hondje Wof uitlaten, maar die loopt weg. Lappa komt steeds meer vrienden tegen die hem helpen zoeken. Uiteindelijk vinden ze hem achter tralies in de wagen van de hondenvanger. Die laat hem vrij, waarna de vrienden en het hondje met een bal gaan spelen. Het verhaal is op elke spread aanleiding voor een vraag aan de lezer. Voorin staat een kijkplaat met een doolhof. Achterin staat een kleurplaat. De heldere kleuren en de duidelijke, zwartomlijnde elementen zijn geschikt om het verhaal te laten navertellen. In de uitgebreide Lappa-reeks verschijnen weer verschillende titels, ook tweetalig in verschillende talen.* Vierkant prentenboek met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

OekraïensNederlands | 9789492731807

Titel Lappa en zijn vriendjes [Oekraïens] = Лаппа і його друзі
Uniforme titel Лаппа і його друзі
Auteur Mirjam Visker
Instelling /LinQuake, Udenhout
Type materiaal Boek
Uitgave [Vlaardingen] : LAPPA Books International BV, 2022
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tweetalige uitgave Nederlands-Oekraiens - Oorspronkelijke Nederlandstalige uitgave: 2021
ISBN 9789492731807
PPN 435813137
Thematrefwoord Weglopen ; Zoektochten
Taal OekraïensNederlands

Relaties/Serie

Lappa® kinderboekenserie
Boek

Lappa® kinderboekenserie (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Mirjam Visker