My book of monsters
Boek

My book of monsters ([2022])/ written by Inde De Volder, illustrated by Maarten Arys ; English translation from the Dutch by Clavis Publishing Inc.

Een jongetje tekent met zijn kleurstiften allerlei soorten monsters: grote en kleine, behaarde en blote, monsters met brillen of voeten die stinken naar kaas, monsters die willen trouwen of zich verstoppen. Van welk monster bibber jij het meest? Prentenboek met fantasierijke kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Een jongetje tekent met zijn kleurstiften monsters: grote en kleine, behaarde en blote exemplaren, monsters die met elkaar willen trouwen of figuren die zich schuil houden. Allemaal zijn ze even gek en vreemd. Zorg jij ervoor dat ze niet ontsnappen? Dit leuke en spannende prentenboek, in vierkant formaat met kleurig omslag, zal de fantasie van jonge lezers gegarandeerd prikkelen. De prenten vullen telkens een dubbele pagina en staan bomvol knotsgekke figuren. Een lust voor het oog. Elke dubbele pagina bevat enkele regels tekst in rijmvorm (abcb) en gedrukt in een subtiel lettertype. Sommige woorden of zinnen zijn vetgedrukt om ze extra kracht bij te zetten. Op de laatste pagina wordt de lezer uitgenodigd om zelf enge monsters te tekenen. Het verhaal is geschikt voor kleuters en sluit goed aan bij de belevingswereld van de beoogde doelgroep. Monsterlijk mooie en toffe uitgave* voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Engels | 9781605377865

Titel My book of monsters
Auteur Ine De Volder
Secundaire auteur Maarten Arys
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave New York : Clavis, [2022]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaling van: Het grote monsterboek. - [Alkmaar] : Clavis, (c)2021
ISBN 9781605377865
PPN 436165392
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Monsters ; Rijmvertellingen
Taal Engels