Kleine Luiaard
Boek

Kleine Luiaard ([2021])/ geschreven door Linda Beukers en Pierre Carrière, geïllustreerd door Elena Mellano ; redactie: Elke Doelman ; projectcoördinatie en eindredactie: Rebo International b.v.

Kleine luiaard is nieuwsgierig. Hij wil weten wat er te zien is vanuit de top van de bomen. Samen met zijn vader klimt hij naar boven. Prentenboek met sfeervolle illustraties in zoete kleuren en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kleine Luiaard is nieuwgierig naar de wereld. Wat zou je zien vanuit de top van de boom? Heel langzaam klimt hij omhoog, maar dan voelt hij dat hij moet plassen. Terug naar beneden maar weer. Daar ziet hij zijn vader en hij vraagt hem om mee te gaan naar de top van de boom. Zijn vader wijst hem erop altijd eerst te plassen voor hij gaat klimmen. Boven in de boom kijken ze hun ogen uit: ze zien het water van de zee en de sneeuw bovenop de bergtoppen in de verte. Ze besluiten eerst te gaan slapen en daarna gaan ze samen, heel langzaam, op reis naar de zee. Prentenboek van Linda Beukers* over nieuwgierigheid en je voorbereiden voor een klimtocht of een langere reis. Met een stevig, gewatteerd omslag en illustraties in zachte tinten waarbij vooral de ogen en de neuzen van de luiaards opvallen. De tekst is op rijm (abcb) en leest helaas niet lekker weg. Op de schutbladen zijn veel Kleine Luiaards te zien, hangend aan allerlei takken. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036643108

Titel Kleine Luiaard
Auteur Linda Beukers
Secundaire auteur Pierre Carrière ; Elena Mellano ; Elke Doelman
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2021]
Overige gegevens 23 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
ISBN 9789036643108
PPN 434968587
Thematrefwoord Jonge dieren ; Nieuwsgierigheid ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands