Naar het ziekenhuis
Boek

Naar het ziekenhuis (2022)/ Netty van Kaathoven & Marjolein Hund, redactie: Clavis Uitgeverij

Waarvoor moet je naar het ziekenhuis en wie werken daar allemaal? Prentenboek met informatie over het ziekenhuis, een versje, knutseltip, quiz en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen voor goede lezers vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wil jij alles weten over het ziekenhuis? Open het boek, ga met Stef en Beer mee op pad en vind antwoord op al je vragen! Waarvoor moet je naar het ziekenhuis? Wie werken er allemaal? Welke afdelingen vind je er? En wat voor mensen? Via verhalende en informatieve teksten, 'wist-je-datjes', een miniquiz, een uitklappagina, een versje en een aantal leuke doe-opdrachtjes is er enorm veel te leren! Het prentenboek ziet er aantrekkelijk en prachtig verzorgd uit. Het vrolijke, kleurige omslag bevat een uitnodigende kleurenillustratie. De tekeningen binnenin zijn op dezelfde vriendelijke en veelkleurige manier gemaakt en begeleiden de tekst op goede wijze. Deze (ongewijzigde her)uitgave maakt deel uit van de serie 'Willewete'*, in de weingzeggende categorie 'Veel te doen; elke dag nodig'. Leerzaam, mooi afgewerkt kijk- en leesboek, dat kinderen door de variabele werkvormen van begin tot eind zal boeien. Zeer bruikbare (ongewijzigde her)uitgave voor op school, thuis, in het ziekenhuis en in de dokterspraktijk. Vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen voor goede lezers vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044819441

Titel Naar het ziekenhuis
Auteur Netty van Kaathoven
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Marjolein Hund
Type materiaal Boek
Editie Zesde druk;
Uitgave [Alkmaar] : Clavis, 2022
Overige gegevens 20 ongenummerde pagina's, 3 vouwbladen - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Colofon vermeldt: tekst: Netty van Kaathoven / illustraties: Marjolein Hund - 1e druk: Amsterdam : Clavis, (c)2013
ISBN 9789044819441
PPN 436047446
Rubriekscode 613.47
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ziekenhuizen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Ziekenhuizen

Relaties/Serie

Willewete
Boek

Willewete (2010-...)

vol. Veel te doen
Uitgeleend