Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De clan van de Rode Vos
Boek

De clan van de Rode Vos (2018)/ John Flanagan, vertaling [uit het Engels]: Wybrand Scheffer

Maddie komt oog in oog te staan met de leider van De Clan van de Rode Vos. De Clan heeft het voorzien op de troon van het koninkrijk Araluen, omdat zij het niet eens zijn met een vrouw als troonopvolger. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dertiende deel, waarmee de fantasievolle reeks 'De Grijze Jager*' een vervolg krijgt in de vorm van een volwaardig deel. Waar de reeks in 2013 met 'De koninklijke leerling' zijn einde leek te bereiken, nu dus - na de novelle van oktober 2017 - een vervolg en zelfs een impliciet open einde dat vraagt om nog een deel in deze spannende reeks. Maddie is naast koningsdochter een gevorderde leerling van Grijze Jager Will Verdrag. In dit avontuur komt ze oog in oog te staan met de goed gecamoufleerde leider van De Clan van de Rode Vos, Dimon. De Clan heeft het voorzien op de troon van het koninkrijk Araluen, omdat zij het niet eens is met een vrouw als troonopvolger... Terwijl vader Arnout elders in het rijk is omsingeld door een deel van de Clan van de Rode Vos, wordt het ouderlijk kasteel van binnenuit aangevallen door een ander deel van de boosaardige Clan. Zullen Cassandra en Maddie een uitweg vinden in deze penibele situatie? Wederom een prachtige vertelling, met snelle plotwisselingen, vol vaart verteld, spannend en in menselijk opzicht emanciperend. Gebonden heruitgave. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025768447 | 361 pagina's

Titel De clan van de Rode Vos
Auteur John Flanagan
Secundaire auteur Wybrand Scheffer
Type materiaal Boek
Editie Vierde druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2018
Overige gegevens 361 pagina's, 16 ongenummerde pagina's - kaart - 22 cm
Annotatie Met 16 pagina's van het begin van boek 1 van de Broederband-serie - 1e druk Nederlandse uitgave: 2018 - Vertaling van: The Red Fox clan. - Scoresby, VIC : Random House Australia, 2018. - (The ranger's apprentice : the Royal Ranger))
ISBN 9789025768447
PPN 436173050
Genre sprookjes
Thematrefwoord Ridders
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Grijze Jager
Boek

De Grijze Jager (2007-...)

vol. bk. 13
Uitgeleend
John Flanagan