Een weg door vuur en water
Boek

Een weg door vuur en water roman ([2022])/ Charles Martin, vertaald [uit het Engels] door Willem Keesmaat en Anja Keesmaat-Pott

Een man die zich inzet om slachtoffers uit de wereld van de mensenhandel te bevrijden, wordt geconfronteerd met de ontvoering van zijn vrouw, dochter en stiefdochter. Hij is vastbesloten hen én de dader te vinden, maar raakt daarbij verzeild in levensgevaarlijke situaties.

Aanwezigheid

Recensie

Een detective met een christelijk tintje over Murphy Shepherd, die in de wereld van misbruik en mensenhandel alles op alles zet om slachtoffers te vinden en te bevrijden uit hun benarde situaties. Als Murphy's dochter, zijn vrouw en háár dochter worden ontvoerd, valt de bodem onder Murphy's bestaan weg. Met meer moorden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste ademteug om ze te redden. 'Een weg door vuur en water' is ongecompliceerd geschreven en bevat scènes met expliciet geweld. Het boek zal een brede groep thriller- en detectiveliefhebbers aanspreken.Charles Martin is schrijver van christelijke spannende boeken. Dit is het tweede deel in zijn serie over inspecteur Murphy Shepherd.

Specificaties

Nederlands | 9789029732222 | 335 pagina's

Titel Een weg door vuur en water : roman
Auteur Charles Martin
Secundaire auteur Willem Keesmaat
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 335 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The letter keeper. - Thomas Nelson, (c)2021
ISBN 9789029732222
PPN 435566563
Genre psychologische roman - protestants milieu
Thematrefwoord Mensenhandel
Taal Nederlands