Šustʹ i Šunja čudovysʾko
Boek

Šustʹ i Šunja čudovysʾko ([2021])/ Akselʹ Šeffler, perekladač z anhlijsʹkoji Volodymyr Černyšenko

Als muisje Posy zich verveelt, besluit ze een lekkere cake te gaan bakken. Opeens schrikt ze van een harig monster voor de deur. Totdat ze nog eens goed naar zijn voeten kijkt. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Recensie

Het is een regenachtige dag en het muisje Posy verveelt zich een beetje. Ze heeft een goed plan, ze gaat cakejes bakken. Maar als de cakejes in de oven staan, ziet ze iets engs voor het raam, een monster! Posy is heel bang, tot ze ziet dat de voeten van het monster haar wel erg bekend voorkomen. Dan wordt het toch nog een heel gezellige dag. Leuk verhaal voor peuters waarin van alles te leren valt. Als je je verveelt, kun je altijd wel iets leuks verzinnen; als je gaat kokkerelen doe je een schort voor en was je je handen; bang zijn is niet altijd nodig. En als je een vriendje hebt, hoef je je al helemaal nooit te vervelen. De tekst in dit vierkante prentenboek is minimaal en eenvoudig. De illustraties zorgen voor sfeer. Op de tekeningen van Axel Scheffler (bekend van 'De gruffalo') is veel te zien. Soms werkt hij met losse, kleine tekeningetjes, maar het boek bevat ook veel bladvullende, kleurrijke platen. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Oekraïens | 9786177940844

Titel Šustʹ i Šunja čudovysʾko
Uniforme titel Serija "Cytaty - klasno!"
Auteur Alex Scheffler
Secundaire auteur Volodymyr Černyšenko
Type materiaal Boek
Uitgave Kyjiv : Artbooks, [2021]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie (Serija "Cytaty - klasno!") - Vertaling van: The scary monster. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2011. - (Pip and Posy)
ISBN 9786177940844
PPN 436750481
Thematrefwoord Eten ; Monsters ; Angsten
Taal Oekraïens