Breaking news in Yuba County
DVD

Breaking news in Yuba County ([2022])/ directed by Tate Taylor

Als een vrouw haar man op heterdaad betrapt met een andere vrouw en hij sterft door een hartaanval, begraaft ze hem en geeft hem als vermist op, maar de waarheid verborgen houden valt niet mee.

Recensie

Amerikaanse misdaadkomedie (2021) van Tate Taylor (The help, The girl on the train). Met: Allison Janney (The help, Juno, Hairspray), Mila Kunis (Black swan, Bad moms), Regina Hall (The hate u give, Shaft) en Juliette Lewis (Cape fear, What's eating Gilbert Grape?). Als een vrouw haar man op heterdaad betrapt met een andere vrouw, sterft hij door een hartaanval. Ze begraaft zijn lichaam en geeft hem als vermist op. Door de media-aandacht die volgt, voelt ze zich een plaatselijke beroemdheid. Maar de waarheid verborgen houden voor de politie, criminelen en haar halfzus valt niet mee. Beoordeling IMDb: 5.8. Tim Grierson (Screen International 24-2-'21): Taylor weet niet goed raad met de verschillende elementen en zijn pogingen tot sociale kritiek, als Sue de boeven en de politie voor probeert te blijven als haar leugens niet langer houdbaar zijn, zijn nogal slap. Jade Budowski (Decider 6-11-'21): Zelfs zwaargewichten als Allison Janney, Wanda Sykes en Regina Hall kunnen deze slordige en kwaadaardige poging tot zwarte satire niet redden. Stephen Romei (The Australian 18-6-'21): De film verdient waardering voor het acteren, voor het gevatte script en voor de variatie op het traditionele misdaaddrama (3,5 sterren van 5).

Specificaties

Engels | 9789461877994

Titel Breaking news in Yuba County
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Tate Taylor ; Allison Janney ; Mila Kunis
Type materiaal DVD
Uitgave [Antwerpen] : The Searchers, [2022] - [Amsterdam] : Distributie: Remain in Light
Overige gegevens 1 dvd-video (96 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Allison Janney, Mila Kunis, Regina Hall. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, Nederlands of Frans ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Wyolah Films, (c)2021
ISBN 9789461877994
PPN 434988901
Genre humoristische roman - thriller
Taal Engels