Kijk- en zoekboek
Boek

Kijk- en zoekboek kriebeldiertjes ([2022])/ Christine Henkel

Welke insecten zie je in de wei, en bij de vijver? En wist je dat er veel soorten bijen zijn? Groot aanwijs- en prentenboek vol zoekplaten met nostalgische, natuurgetrouwe kleurentekeningen. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Fraai vormgegeven boek met illustraties in verschillende rubrieken: in de wei, bij de vijver, op de composthoop. Twee rubrieken vertellen meer over de soort. De rubriek 'Bij de bijen' geeft inzicht in de vele soorten bijen. De rubriek 'Bij de bosmieren' legt uit wat voor taken de verschillende bosmieren uitvoeren in hun kolonie. Rechts van de illustraties staan de insecten afzonderlijk afgebeeld. Op de laatste pagina wordt uitleg gegeven over de levenscyclus van de insecten. In deze serie verscheen ook 'In het bos'* en 'In het veld'**. Prentenboek dat ook geschikt is voor jonge kinderen, omdat zij letterlijk en figuurlijk dichter bij de bodem zijn en vaak meer oog hebben voor het leven van insecten. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044762754

Titel Kijk- en zoekboek : kriebeldiertjes
Uniforme titel Kriebeldiertjes
Auteur Christine Henkel
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2022]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaald uit het Duits - Vertaling van: Mein erstes Wimmelbuch : Krabbeltiere in Feld, Wald und Wiese. - Stuttgart : Esslinger in Thienemann-Esslinger Verlag GmbH, (c)2021
ISBN 9789044762754
PPN 436175975
Genre dierenleven
Thematrefwoord Natuur ; Dieren ; Aanwijsboeken ; Zoekboeken
Taal Nederlands