Hoe vind je de ware
Boek

Hoe vind je de ware ([2021])/ Katie Fforde, vertaling [uit het Engels]: Annemarie Vladár

Een 35-jarige pottenbakster en parttime hulp in een vegetarisch restaurantje laat onder druk van vriendinnen weer mannen toe in haar leven.

Aanwezigheid

Recensie

Polly woont in een kleine cottage en werkt in een lunchroom om haar pottenbakkerskunst te kunnen bekostigen. Ze is 35 jaar en verzoend met haar vrijgezellenbestaan, maar haar vriendinnen proberen haar te koppelen. Ze komt in aanraking met een rijke weduwnaar met een onhandelbare zoon. Op beide mannen maakt ze indruk. Asl ze in een actiecomité gaat zitten om een authentiek dorpsgezicht te redden van een projectontwikkelaar, zorgt haar aanbidder voor behoud van de panden. Aanvankelijk verzet Polly zich tegen de avances van haar Mr. Darcy, maar uieindelijk komt alles goed. Een Bouquet-achtige roman met iets meer humor en uitwerking van de nevenfiguren. De ommekeer van afweer naar overgave is niet erg overtuigend. Een nogal voorspelbare 'feel-good' chicklitroman.

Specificaties

Nederlands | 9789022591260 | 335 pagina's

Titel Hoe vind je de ware
Auteur Katie Fforde
Secundaire auteur Annemarie Vladár
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2021]
Overige gegevens 335 pagina's - 22 cm
Annotatie Omslagtitel: Hoe vind je de ware? - Polly's familie en vrienden doen er alles aan om haar aan een man te helpen, maar hoe komt ze erachter wie écht bij haar past? - Vertaling van: Living dangerously. - London : Penguin Books, 1995 - Oorspronkelijke titel: Halsbrekende toeren. - Houten : Van Holkema & Warendorf, (c)2007
ISBN 9789022591260
PPN 435341308
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands