Kom je bij me spelen?
Boek

Kom je bij me spelen? ([2022])/ Ann Harrell & Renate Potter, vertaling uit het Engels Clavis Uitgeverij

Piet (bijna 4) wil bij iemand spelen. Op school heeft hij veel vriendjes, maar thuis is hij alleen. Lukt het hem om een vriendje te vinden om samen te spelen? Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Piet (bijna 4) wil net als zijn grote zus bij iemand spelen. Op school heeft hij een heleboel vriendjes, maar een speelafspraak maken lukt niet. Op een dag speelt Piet als superheld in de tuin. Bij de buren stopt een verhuiswagen en Piet springt uit de boom. "Ik kan vliegen!"Opeens krijgt hij antwoord: "Ik heb ook superkrachten!" Achter het tuinhek kijken twee ogen hem aan. Herkenbaar verhaal over vriendschap sluiten en hoe moeilijk dat kan zijn als je jong bent. Ieder woord is raak en op niveau. De illustraties zijn speels, kleurrijk en laten de emoties van de hoofdpersonen zien. Ze nemen je mee in de fantasie van het kinderspel. Zo zie je de kinderen niet als twee spelende kinderen, maar als de twee superhelden die ze tijdens hun spel worden. Prentenboek met speelse illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044841411

Titel Kom je bij me spelen?
Auteur Ann Harrell
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Renate Potter
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : Clavis, [2022]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Colofon vermeldt: tekst: Ann Harrell / illustraties: Renate Potter - Vertaling van: Pete's first play date. - New York : Clavis Publishing Inc., (c)2022
ISBN 9789044841411
PPN 435122851
Thematrefwoord Helden ; Fantasie ; Spelen ; Vriendschap
Taal Nederlands