Cardinal
DVD

Cardinal ([2021])/ Aubrey Nealon, Seizoen 4, The final season / directed by Daniel Grou

Na de ontvoering van de echtgenoot van een politica krijgt rechercheur John Cardinal het vermoeden dat er een huurmoordenaar actief is vanwege een doofpotaffaire uit het verleden.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 4 (2020) van een Canadese politieserie die zich afspeelt in het stadje Algonquin Bay, Ontario. Het verhaal is gebaseerd op het boek 'Until the night' van de Canadese schrijver Giles Blunt, hoofdrolspeler is Billy Campbell (Helix; The killling). De man van de vooraanstaande politica Sheila Gagne -een openbaar aanklager- wordt vermist. Rechercheur Cardinal en zijn collega Delorme ontdekken al snel dat het om ontvoering gaat. Een mislukte poging tot afpersing leidt tot de dood van hun enige verdachte. Er duikt een video op van de ontvoerde man, maar er wordt geen losgeld gevraagd. Delorme licht Cardinal in over haar plannen om een baan in Toronto aan te nemen. Het idee dat hun wegen zouden scheiden, ligt bij beiden erg moeilijk. Zes afleveringen. IMDb-beoordeling: 7,7/10.

Specificaties

Engels | 8713045250874

Titel Cardinal
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Daniel Grou ; Billy Campbell ; Karine Vanasse ; Giles Blunt
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (ongeveer 270 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomson. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een boek van Giles Blunt - Videoversie van de televisieserie: Canada : Sienna Films, (c)2020
ISBN 8713045250874
PPN 434307416
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Cardinal
Boek

Cardinal (2018-...)

vol. Seizoen 4
Uitgeleend